Φοιτητής καταγγέλλει τους γονείς του για bullying «επειδή είναι γκέι» – Με απειλούσε «παλιοπ…, θα σας σκοτώσω»

13:24 - 20/05/2022

Σοκ προκαλεί η νέα καταγγελία για bullying ενός 24χρονου από την Εύβοια που ζει στην Αθήνα από τους ίδιους τους γονείς του, αφότου τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο φοιτητής περιέγραψε, μιλώντας στο Πρωινό, τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται από τη στιγμή της αποκάλυψης της σεξουαλικής του ταυτότητας στους γονείς του αλλά και τις απειλές που εκτόξευσε ο πατέρας του εναντίον του πριν από λίγες ημέρες. «Όλα ξεκίνησαν από τα Χριστούγεννα, από τον Δεκέμβριο που τους ανακοίνωσα την επιλογή μου και από τότε απλά άρχισε απλά άρχισε να κλιμακώνεται αυτό το φαινόμενο. Όλο να προσπαθούν να με πανικοβάλλουν, να με κάνουν να νιώσω ψυχολογικά άσχημα. Είχα την ελπίδα ότι θα βελτιωθούν, έγιναν κάπ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φοιτητής κατήγγειλε τους γονείς του για bullying επειδή είναι ομοφυλόφιλος – «Μας έχεις αρρωστήσει, τι σου έχουμε κάνει»

Ο πατέρας του είπε «παλιοπ@@@ θα σε σκοτώσω, θα σας εξαφανίσω όλους»

Διαβάστε το στο news.gr

Φοιτητής καταγγέλλει τους γονείς του για bullying επειδή είναι ομοφυλόφιλος: «Παλιοπ@@@ θα σε σκοτώσω» (vid)

Σοβαρή καταγγελία ενός 24χρονου από την Εύβοια ο οποίος καταγγέλλει για bullying τους γονείς του λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Το θέμα πήρε ευρεία δημοσιότητα έπειτα από ανάρτηση του φοιτητή στο Facebook, ο οποίος ανέφερε πως δέχθηκε επίσκεψη στο σπίτι του στου Ζωγράφου από τον πατέρα του, και καταγγέλλει πως απειλήθηκε με φωνές και ύβρεις. Στην ανάρτηση του στα social media, ο φοιτητής ψάχνοντας καινούριο σπίτι, όπου θα μπορεί να μείνει μαζί με τον γάτο του, αναφέρει, μεταξύ άλλων, «είμαι παιδί ενδοοικογενειακής βίας. Εχθές ο ίδιος μου ο πατέρας ήρθε και με απείλησε και δεν πείστηκα ότι θα μείνει στις απειλές με την ίδια μου τη ζωή όντα

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Φοιτητής καταγγέλει τους γονείς του για bullying: «Παλιοπ@@@ θα σε σκοτώσω»

24χρονος φοιτητή από την Εύβοια καταγγέλλει για bullying τους γονείς τους, επειδή τους ανακοίνωσε ότι είναι γκέι.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας