Δάκης: Τι λέει για την υγεία του στενός συνεργάτης του – «Έχει αδυνατίσει πολύ, τον κουράζει η τηλεόραση»

13:50 - 20/05/2022

Μετά την ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ, ο οποίος ανέφερε ότι ο Δάκης έχει φτάσει να ζυγίζει 42 κιλά, η Μπέσσυ Αργυράκη και ο στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, Πάνος Δέρβος, εξηγούν τι συμβαίνει πραγματικά. Μιλώντας στο «Πρωινό» η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε πως δεν θέλει να πιστέψει ότι ο Δάκης αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Πραγματικά, δεν θέλω να το πιστέψω ρε παιδί μου. Νομίζω ότι κάτι θα γίνει, ένα θαύμα και θα τον ξαναδούμε να μας τραγουδάει και να μας χαϊδεύει τα αυτιά. Την τελευταία φορά που τον πήρα τηλέφωνο, κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να τον κουράσω ξανά, γιατί μου μίλαγε πολύ κουρασμένα. Και μου είπε “Μπέσσυ μου σε αφήνω, δεν μπορώ να μιλήσω” και το σεβάστηκα. Τεσσε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Βρήκε τον… επόμενο Ιωαννίδη ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό – «Τεχνική, οξυδέρκεια και γκολ»

Χριστουγεννιάτικο μωσαϊκό

Εντοπίστηκε ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί πάνω από το καταφύγιο Πετρόστρουγκα στον Όλυμπο

Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο ανοικτά της Σκύρου – Πλωτά μέσα του Λιμενικού σπεύδουν για βοήθεια

Στην τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φωτιά σε αποθήκες εργοστασίου στου Ρέντη – Στο σημείο 15 πυροσβέστες, με 5 οχήματα και υδροφόρα