Εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο

13:55 - 10/01/2020

Στο Λιμάνι Ναυπλίου (Νέος Σταθμός ΟΣΕ) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γ. Μαντζούνης και Δ. Σχοινοχωρίτης, οι αν

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πρότυπο ανακύκλωσης στην Ευρώπη Εγκαίνια του δεύτερου Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο

Τα εγκαίνια του δεύτερου Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, πραγματοποίησε στο Ναύπλιο, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Εγκαινιάστηκε ο δεύτερος πολυχώρος ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Ναύπλιο από τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Σήμερα Παρασκευή στο Λιμάνι Ναυπλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Στα εγκαίνια ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Τα εγκαίνια του Κέντρου έγιναν από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο […] The post Εγκαινιάστηκε ο δεύτερος πολυχώρος ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Ναύπλιο από τον Τάκη Θεοδωρικάκο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο

Στο Λιμάνι Ναυπλίου (Νέος Σταθμός ΟΣΕ) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Το άρθρο Εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)