Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Προοδευτικό κόμμα σημαίνει προοδευτικό πρόγραμμα»
13:30 - 21/05/2022
Η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ξεκίνησε με ομιλίες στελεχών και μελών του κόμματος. Ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος στο χαιρετισμό του εξέφρασε τη στήριξή του στο Νίκο Ανδρουλάκη και τη νέα γενιά που έδωσε δυναμικό παρόν στη χθεσινή έναρξη ενώ οι Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Ηλίας Κικίλιας παρουσίασαν το προγραμματικό πλαίσιο που εκπονήθηκε και θα συζητηθεί στην πορεία προς τις εκλογές επισημαίνοντας ότι «προοδευτικό κόμμα σημαίνει προοδευτικό πρόγραμμα».
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Η ψηφοφορία για τη νέα κεντρική επιτροπή
Aπό τις 9 το πρωί έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα κλείνοντας το τριήμερο συνέδριο του κόμματος.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ -Λοβέρδος: Μόνο η πατρίδα είναι πάνω από όλους και από όλα
«Μόνο η πατρίδα είναι πάνω από όλους και από όλα». Με αυτή τη φράση έκλεισε την ομιλία του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «η παράταξη βρίσκεται μπροστά στην αναγέννησή της και ότι μπαίνουν στην άκρη όλα τα προσωπικά και οι υπόλοιπες φιλοδοξίες».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως οι επόμενες εθνικές εκλογές αποτελούν ίσως την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. «Εμείς είμαστε το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, το κόμμα του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Γ. Παπανδρέου, του Α.Παπανδρέου, του Κ.Σημίτη. Δεν πρέπει να χαθεί και αυτή η ευκαιρία.
Ίσως να είναι η τελευταία. Και δεν θα την αφήσουμε να χαθεί. Θα δώσουμε τη μά
Διαβάστε το στο lamianow.gr