Παναθηναϊκός: Πήρε τον Πάρις Λι

18:44 - 22/05/2022

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Αμερικανό γκαρντ της Μονακό Πάρις Λι. Διαθέσιμος από τη νέα σεζόν για τους «πράσινους» ο 27χρονος πλέι μέικερ

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παναθηναϊκός «κλείνει» τη μετεγγραφή του Πάρις Λι

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται μία “ανάσα” από την ολοκλήρωση της πρώτης και πιο κομβικής μετεγγραφής του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την απόκτηση του Πάρις Λι. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ ολοκληρώνει μία εντυπωσιακή πρώτη σεζόν με τη Μονακό, έχοντας 7,2 πόντους, 2,4 ασίστ σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής στη Euroleague. Οι εμφανίσεις του ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναθηναϊκός «κλείνει» τη μετεγγραφή του Πάρις Λι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης

Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης για τα προημιτελικά των play offs της Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ 3.

Διαβάστε το στο in.gr

Παναθηναϊκός:: Φοράει τα πράσινα ο Πάρι Λι (vids)

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος είναι ο Πάρι Λι ο οποίος θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ για τα δύο επόμενα χρόνια.

Διαβάστε το στο Gazzetta

LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης

Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης για τα προημιτελικά των play offs της Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ 3.

Διαβάστε το στο tovima

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Πάρις Λι για διετές συμβόλαιο

Μπορεί ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη και την επόμενη όμως και έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πάρις Λι, ο οποίος φέτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μονακό, για συμβόλαιο δύο χρόνων. Οι πράσινοι έχουν ως στόχο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στα πλέι οφ, χωρίς όμως να παραβλέπουν το γεγονός ότι θα πρέπει να ενισχυθούν ενόψει της επόμενης σεζόν. Και αυτό, όπως φαίνεται, είναι κάτι που αρχίζουν να κάνουν, αφού οι πληροφορίες λένε πως έχουν συμφωνήσει με τον Πάρις Λι. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεχώρισε φέτος με τη Μονακό, με τη φανέλα της οποίας είχε κατά μέσο όρο 7,2 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ στη Euroleague με ποσοστό 35% στα τρίπο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Live Chat Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Άρης

Basket League: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Άρης στην…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Η Παρτιζάν τίμησε τον Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός – Άλιμος 16-9: Προελαύνουν οι «ερυθρόλευκες», «16 στα 16» στην Α1

Ερυθρός Αστέρας: Χωρίς Τεόντοσιτς στη Μαδρίτη

Κασσελάκης: «Επειδή ο Μητσοτάκης θα φέρει την αφρικανική σκόνη...»

Ταβάρες: «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Χωρίς κόσμο το Final - 4 Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών!