Σάκκαρη: «Ευτυχώς επιστρέψαμε στην κανονικότητα»

20:28 - 22/05/2022

Σάκκαρη: «Ευτυχώς επιστρέψαμε στην κανονικότητα» 22/05/2022 Η Μαρία Σάκκαρη, μετά την εύκολη νίκη της επί της Κλάρα Μπουρέλ, στάθηκε την επιστροφή του κόσμου στα court του Roland Garros, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στη Γαλλία όντας παίκτρια του top 5. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια: «Είναι το αγαπημένο μου τουρνουά, έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Γνώριζα πως ο κόσμος που θα βρισκόταν σήμερα εδώ θα ήταν με την Κλάρα, αλλά ξέρω πως η ατμόσφαιρα είναι πάντα πολύ όμορφη. Η Κλάρα είναι πολύ καλή στο παιχνίδι της, έχει καλά χτυπήματα, καλές τοποθετήσεις. Έχει πολλές δυνατότητες και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί σε μελλοντικά Roland

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

O Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε ότι η ελληνική οικονομία επιδεικνύει «ισχυρές αντοχέςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα έπειτα από πολλές διαδοχικές κρίσεις, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε το στο real.gr

Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα έπειτα από πολλές διαδοχικές κρίσεις, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες. Επίσης, σημείωσε ότι η ελληνική οικονομία επιδεικνύει «ισχυρές αντοχές και διαθέτει ισχυρή δυναμική» κάνοντας αναφορά στις εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην 14η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας. Ειδικότερα, ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε: Το άρθρο Σταϊκούρας: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)