Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

15:21 - 10/01/2020

Σε νέα του ανακοίνωση το νοσοκομείο Ιπποκράτειο ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντιδρά θετικά στην φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει και θα εξεταστεί...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

Νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, αντιδρά θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται. «Σήμερα υπεβλήθη σε Στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από τη Μονάδα και μεταφορά του […] The post Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο μουσικός και παρουσιαστής, που νοσηλεύεται εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση μετά τον θάνατο του αδελφού του The post Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Βελτιώνεται η υγεία του Α. Μικρούτσικου

Βελτίωση εμφανίζει η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, γεγονός που κάνει τους θεράποντες γιατρούς του να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να βγει από τη Μονάδα Εμφραγμάτων και να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπως προκύπτει και από το νεότερο ιατρικό δελτίο που εξέδωσε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Σύμφωνα με αυτό, «ο […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Βελτιώνεται η υγεία του Α. Μικρούτσικου

Βελτίωση εμφανίζει η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, γεγονός που κάνει τους θεράποντες γιατρούς του να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να βγει από τη Μονάδα Εμφραγμάτων και να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπως προκύπτει και από το νεότερο ιατρικό δελτίο που εξέδωσε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται. The post Βελτιώνεται η υγεία του Α. Μικρούτσικου appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Βελτιώνεται η υγεία του Α. Μικρούτσικου

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Βελτίωση εμφανίζει η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, γεγονός που... The post Βελτιώνεται η υγεία του Α. Μικρούτσικου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο