Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο για τη συνομιλία τους μέσα στις φυλακές

11:44 - 23/05/2022

Η Κλοντιάνα, η γυναίκα που τραυμάτισε πολύ γνωστό οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι πριν από μερικούς μήνες και To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο για τη συνομιλία τους μέσα στις φυλακές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στην εικαστικό που είχε τραυματίσει τον οφθαλμίατρο – Η συνομιλία μέσα στις φυλακές

Η 49χρονη εικαστικός η οποία είχε τραυματίσει τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και εκεί συναντήθηκε με την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι δυο γυναίκες είχαν μια σύντομη συνομιλία και σύμφωνα με την εικαστικό, η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε στα παιδιά της. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Δευτέρας (23/05), και την Κέλλυ Χεινοπώρου για τη συνομιλία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Κλοντιάνα ανέφερε τα εξής: «Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για την υπόθεσή μου. “Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπαν με τη γυναίκα που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Τη συνομιλία που είχε  με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε η γυναίκα που  κρατείται γιατί κατηγορείται ότι τραυμάτισε πολύ γνωστό οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι πριν από μερικούς μήνες και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η Κλοντιάνα, η γυναίκα που τραυμάτισε τον οφθαλμίατρο, για την συνομιλία τους

Με την Κλοντιάνα, τη γυναίκα που είχε τραυματίσει τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, συναντήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού.Με την Κλοντιάνα, τη γυναίκα που είχε τραυματίσει τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, συναντήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού.Μιλώντας στο Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου για τη συνομιλία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Κλοντιάνα ανέφερε τα εξής: «Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η Κλοντιάνα μέσα από τις φυλακές;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού με την Κλοντιάνα, τη γυναίκα που είχε τραυματίσει τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι. […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η Κλοντιάνα μέσα από τις φυλακές; appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο για τη συνομιλία με την 33χρονη στις φυλακές

Μίλησε στο Πρωινό

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της