Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: «Έπαθα μεγάλη ζημιά – Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά»
13:18 - 23/05/2022
Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και, λίγο πριν από το φινάλε της συνέντευξής της με
To άρθρο Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: «Έπαθα μεγάλη ζημιά – Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα κατά επιχειρηματία: «Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά»
Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει σε ησυχία, αν τελικά επιβεβαιώσει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τη ζημιά που έχει υποστεί οικονομικά - Σκοπεύει να κινηθεί νομικά
Διαβάστε το στο Βάνα Μπάρμπα: «Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αποκάλυψε ένα περιστατικό με έναν επιχειρηματία...
Διαβάστε το στο ZouglaΒάνα Μπάρμπα: «Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αποκάλυψε ένα περιστατικό με έναν επιχειρηματία που ανήκει στον χώρο των media και την ταλαιπώρησε.
«Πέρασα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒάνα Μπάρμπα: «Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά»
Για την «προδοσία» που βίωσε από φίλο της επιχειρηματία, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την ταλαιπωρία που έχει βιώσει στο επαγγελματικό κομμάτι μέχρι και σήμερα.
Διαβάστε το στο thebest.grΞεσπά η Βάνα Μπάρμπα: Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά!
Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και, λίγο πριν από το φινάλε της συνέντευξής της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε την ταλαιπωρία που πέρασε με επιχειρηματία που ανήκει στον χώρο των media. «Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr