Συγκλονίζει μητέρα μαθητή: «Χτυπούσαν τον γιο μου κάθε μέρα στο σχολείο, του έσπασαν χέρι και πόδι»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει μητέρα μαθητή σε σχολείο της Αττικής: «Χτυπούσαν τον γιο μου κάθε μέρα στο σχολείο, του έσπασαν χέρι και πόδι»
Μίλησε για τον γολγοθά της οικογένειας και τα μαρτύρια που περνούσε ο ανήλικος γιος της και τα βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια των συμμαθητών του
Διαβάστε το στο Καταγγελία σοκ από μητέρα μαθητή για bullying: Χτυπούσαν τον γιο μου κάθε μέρα στο σχολείο - Έκανε τέσσερα χειρουργεία
Τι καταγγέλλει μητέρα μαθητή που δεχόταν bullying στο σχολείο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζει μητέρα μαθητή: «Χτυπούσαν τον γιο μου κάθε μέρα στο σχολείο, του έσπασαν χέρι και πόδι»
Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο ανήλικος γιος της μίλησε μητέρα μαθητή που έπεσε θύμα bullying.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο onmed.grΣυγκλονίζει μητέρα μαθητή: «Χτυπούσαν τον γιο μου κάθε μέρα στο σχολείο, του έσπασαν χέρι και πόδι»
Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο ανήλικος γιος της μίλησε μητέρα μαθητή που έπεσε θύμα bullying.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣυγκλονίζει μητέρα μαθητή: «Χτυπούσαν τον γιο μου κάθε μέρα στο σχολείο, του έσπασαν χέρι και πόδι»
Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο ανήλικος γιος της μίλησε μητέρα μαθητή που έπεσε θύμα bullying.
Διαβάστε το στο astrology.grΣυγκλονίζει μητέρα μαθητή: «Χτυπούσαν τον γιο μου κάθε μέρα στο σχολείο, του έσπασαν χέρι και πόδι»
Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο ανήλικος γιος της μίλησε μητέρα μαθητή που έπεσε θύμα bullying.
Διαβάστε το στο mothersblog.gr