Κατερίνα Παπουτσάκη: «Φοβερή παραβίαση, εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν… σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;»
16:24 - 23/05/2022
Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κυνήγι που “έτρωγε” από τους παπαράτσι, αλλά και για τα δημοσιεύματα που την εξόργιζαν.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει;”»
«Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτό ήταν παρενόχληση τον καιρό του #MeToo, ήταν για καταγγελία τέρμα», πρόσθεσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της
Διαβάστε το στο Κατερίνα Παπουτσάκη: Σοκάρει η ηθοποιός – «Εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει;»
Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο MEGA
Διαβάστε το στο Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει;”»
«Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά, ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει;»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει για να είναι καλή μητέρα για τα παιδιά της, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της με ορισμένους δημοσιογράφους. Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον δύσκολο συνδυασμό […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Παπουτσάκη: "Φοβερή παραβίαση, εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν… σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;"
"Πολύ τραυματικά πράγματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr