Κωνσταντίνα: «Έχασα τα χρήματά μου που δούλεψα μια ζωή»
18:12 - 23/05/2022
Την Κωνσταντίνα συνάντησε στην εκπομπή Status του καναλιού ASTRA ο Κωνσταντίνος Καμέας και μίλησαν για όλα. Ο χαμός του πατέρα […]
The post Κωνσταντίνα: «Έχασα τα χρήματά μου που δούλεψα μια ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα: Μου στοίχισε γιατί μου πήραν τα χρήματα που δούλεψα μια ζωή
“Έχασα τα μετρητά. Μίλησαν για «κούρεμα», αλλά ουσιαστικά δεν έγινε «κούρεμα» ανέφερε η Κωνσταντίνα. Στην εκπομπή Status στο Astra Tv με τον Κωνσταντίνο Καμέα ήταν καλεσμένη η Κωνσταντίνα, η οποία μίλησε για τα χρήματα που έχασε και πόσο της κόστισε αυτή η εμπειρία. «Με έχει στιγματίσει σαν παιδί ο χαμός του πατέρα μου που είναι ... Περισσότερα
To άρθρο Κωνσταντίνα: Μου στοίχισε γιατί μου πήραν τα χρήματα που δούλεψα μια ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα: «Έχασα όλα τα χρήματά μου από τις κυπριακές τράπεζες»
Η Κωνσταντίνα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Status και στον Κωνσταντίνο Καζέα. Η εκπομπή Happy
To άρθρο Κωνσταντίνα: «Έχασα όλα τα χρήματά μου από τις κυπριακές τράπεζες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚωνσταντίνα: «Έχασα τα χρήματά μου που δούλεψα μια ζωή»
"Κάποια στιγμή έρχεται η πτώση και εκεί κρίνεται ο κάθε καλλιτέχνης να δεχθεί την κατάσταση και να βρει τις ισορροπίες του"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr