Μάρκος Σεφερλής: «Δεν εφηύρα τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες, όλοι με αυτούς ασχολούνται»

09:40 - 24/05/2022

Ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τρίτης 24/5 θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο To άρθρο Μάρκος Σεφερλής: «Δεν εφηύρα τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες, όλοι με αυτούς ασχολούνται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες»

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δίνει τη δική του απάντηση σε όσους τον κατηγορούν και του ασκούν έντονη κριτική

Διαβάστε το στο

Μάρκος Σεφερλής: Δεν εφηύρα τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικιέρηδες - Όλοι με αυτούς ασχολούνται

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Μάρκος Σεφερλής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στον «πόλεμο» και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για την σάτιρά του.

Διαβάστε το στο

Ο Μάρκος Σεφερλής για τις αρνητικές κριτικές: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες...»

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων...

Διαβάστε το στο Zougla

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν εφηύρα τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες, όλοι με αυτούς ασχολούνται»

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στις σκληρές κριτικές που έχει δεχθεί

Διαβάστε το στο

Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες» (vid)

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί.

Διαβάστε το στο

Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους μάγκες και τους νταλικέρηδες, υπήρχαν πάντα στην επιθεώρηση» (vid)

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Μάρκος Σεφερλής για τις αρνητικές κριτικές: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες...»

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «πόλεμο» και τις αρνητικές κριτικές...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός – παρουσιαστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στον «πόλεμο» και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για την σάτιρά του. «Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρκος Σεφερλής: Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους μάγκες, όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στις αρνητικές κριτικές που δέχεται: "Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και τους νταλικέρηδες".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μάρκος Σεφερλής: "Δεν εφηύρα τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες"

"Όλοι με αυτούς ασχολούνται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της