Μάρκος Σεφερλής: «Πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή του Αρναούτογλου»
01:16 - 25/05/2022
Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του από […]
The post Μάρκος Σεφερλής: «Πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή του Αρναούτογλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρκος Σεφερλής: Ο πατέρας μου πέθανε από ανεύρυσμα - Το έμαθα σε εκπομπή
Ο Μάρκος Σεφερλής προχωρησε σε μια πολύ συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του – «Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν»
Διαβάστε το στο Μάρκος Σεφερλής: «Πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή του Αρναούτογλου» (vids)
Μάρκος Σεφερλής: «Ο πατέρας μου περίμενε να γεννηθεί ο Χάρης για να φύγει από τη ζωή»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜάρκος Σεφερλής: «Πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή του Αρναούτογλου»
Στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» ήταν καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής και μέσα σε όλα μίλησε για την απώλεια του πατέρα του από ανεύρυσμα και τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜάρκος Σεφερλής: «Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή του Αρναούτογλου»
Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του από ανεύρυσμα και τον τρόπο που το έμαθε.Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του από ανεύρυσμα και τον τρόπο που το έμαθε.«Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελά Ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα. Ακόμα και στην κηδεία του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάρκος Σεφερλής: "Πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή του Αρναούτογλου"
"Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr