Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης μου είπε ότι σκέφτεται όνομα έκπληξη για ΠτΔ
18:21 - 10/01/2020
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μετά την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επεσήμανε: «Αν δεν μου πει όνομα δεν μπορώ να τοποθετηθώ, μου είπε ότι σκέφτεται όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη». Ως προς τον εκλογικό νόμο, επεσήμανε πως τον έλαβε από τον πρωθυπουργό και θα τον διαβάσει και θα τοποθετηθεί. «Λέμε όχι… Read more »
The post Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης μου είπε ότι σκέφτεται όνομα έκπληξη για ΠτΔ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης μου είπε ότι σκέφτεται όνομα έκπληξη για ΠτΔ
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μετά την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επεσήμανε: «Αν δεν μου πει όνομα δεν μπορώ να τοποθετηθώ, μου είπε ότι σκέφτεται όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη». Ως προς τον εκλογικό νόμο, επεσήμανε πως τον έλαβε από τον πρωθυπουργό και θα τον διαβάσει...
The post Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης μου είπε ότι σκέφτεται όνομα έκπληξη για ΠτΔ appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΒελόπουλος: Ο Μητσοτάκης μου είπε ότι ακόμα σκέφτεται για ΠτΔ και θα είναι πρόσωπο έκπληξη
Ο πρωθυπουργός δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα, τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το πρόσφατο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μετά τη συνάντηση ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε σους δημοσιογράφους: «Ο Μητσοτάκης με
Διαβάστε το στο madata.grΒελόπουλος σε Μητσοτάκη: Πρέπει να είμαστε ισχυροί και έτοιμοι για όλα
«Αυτό που πρέπει να πιστώσουμε στον πρωθυπουργό είναι ένα θετικό βήμα στην κατανόηση των περαιτέρω εξελίξεων» δήλωσε, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκος Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. «Για μας ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι μείζον θέμα, ούτε ο εκλογικός νόμος. Αυτά είναι μικρά θέματα, τα οποία βρίσκονται στο […]
Βελόπουλος σε Μητσοτάκη: Πρέπει να είμαστε ισχυροί και έτοιμοι για όλα on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr