Σωτήρης Πολύζος: «Με την Μιμή Ντενίση θα είχαμε κάνει τότε τεράστια ζημιά»

08:46 - 25/05/2022

Στην προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» βρέθηκε ο Σωτήρης Πολύζος όπου και μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Μέσα σε όλα, […] The post Σωτήρης Πολύζος: «Με την Μιμή Ντενίση θα είχαμε κάνει τότε τεράστια ζημιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Πολύζος για Μιμή Ντενίση: «Όταν χωρίσαμε δεν μιλήσαμε για μήνες»

«Θα είχαμε κάνει μεγάλη ζημιά», εξήγησε σε πρόσφατες δηλώσεις του - Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο

Σωτήρης Πολύζος: «Με την Μιμή Ντενίση θα είχαμε κάνει τότε τεράστια ζημιά»

Στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Μιμή Ντενίση, μίλησε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.Στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Μιμή Ντενίση, μίλησε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.Οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν  στην προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο Σωτήρης Πολύζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αγαπιόμαστε με την Μιμή Ντενίση! Όταν χωρίσαμε, δεν μιλήσαμε για κάποιους μήνες. Αν τότε με όλο αυτό μπορεί στον καθένα να κόχλαζε μέσα, είχαμε αφήσει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σωτήρης Πολύζος: Όταν χωρίσαμε με την Μιμή Ντενίση, δεν μιλήσαμε για μήνες

Όσα είπε ο Σωτήρης Πολύζος στις κάμερες για την σχέση του με την Μιμή Ντενίση. Για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Μιμή Ντενίση μίλησε μεταξύ άλλων ο ο Σωτήρης Πολύζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε το παρών στην προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» όπου και μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Πιο συγκεκριμένα, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σωτήρης Πολύζος: "Με την Μιμή Ντενίση θα είχαμε κάνει τότε τεράστια ζημιά"

Όσα ανέφερε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σωτήρης Πολύζος: «Όταν χωρίσαμε με τη Μιμή Ντενίση, δεν μιλήσαμε για μήνες»

Πρεμιέρα στα θερινά σινεμά έκανε η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και εκεί βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και εξασφάλισε δηλώσεις από τους συντελεστές όσο και από τους λαμπερούς καλεσμένους που έδωσαν το παρών. Η Μιμή Ντενίση προανήγγειλε ότι το δεύτερο μέρος της ιστορίας θα γίνει σειρά και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις χωρίς να έχει […] The post Σωτήρης Πολύζος: «Όταν χωρίσαμε με τη Μιμή Ντενίση, δεν μιλήσαμε για μήνες» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο