Τελικός Κυπέλλου: Πατέρας καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν τον ίδιο και τον 13χρονο γιο του
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οπαδός του ΠΑΟΚ καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν απρόκλητα τον ίδιο και τον 13χρονο γιο του
Ένας πατέρας οπαδός του ΠΑΟΚ κατήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη και προανήγγειλε μηνύσεις, για απρόκλητα χτυπήματα από τα ΜΑΤ στον ίδιο και τον 13χρονο γιο του, κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο οπαδός που συστήθηκε ως Λάζαρος, ανέφερε ότι από τη χρήση δακρυγόνων, προσπάθησε να βγει από το γήπεδο, αλλά οι αστυνομικές ... Περισσότερα
To άρθρο Οπαδός του ΠΑΟΚ καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν απρόκλητα τον ίδιο και τον 13χρονο γιο του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τελικός Κυπέλου: Τα ΜΑΤ χτύπησαν εμένα και το 13χρονο παιδί μου
Απρόκλητη επίθεση καταγγέλλει ένας πατέρας που ήρθε να δει τον τελικό κυπέλλου με το παιδί του Ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί ένας πατέρας που ταξίδεψε από την Έδεσσα μαζί με τον 13χρονο γιο του, ότι ο ίδιος και το παιδί του θα πέσουν θύματα αστυνομικής βίας! Ο πατέρας, οπαδός του ΠΑΟΚ ήρθε να παρακολουθήσει […]
Τελικός Κυπέλου: Τα ΜΑΤ χτύπησαν εμένα και το 13χρονο παιδί μου - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΚαταγγελία-σοκ από πατέρα: «Τα ΜΑΤ χτύπησαν εμένα και το 13χρονο παιδί μου»
Απρόκλητη επίθεση καταγγέλλει ένας πατέρας που ήρθε να δει τον τελικό κυπέλλου με το παιδί του… Ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί ένας πατέρας που ταξίδεψε από την Έδεσσα μαζί με τον 13χρονο γιο του, ότι ο ίδιος και το παιδί του θα πέσουν θύματα αστυνομικής βίας! Ο πατέρας, οπαδός του ΠΑΟΚ ήρθε να παρακολουθήσει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr