Συρεγγέλα: «Η προστασία της οικογένειας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της κυβέρνησής»

19:00 - 25/05/2022

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρία Συρεγγέλα, απευθυνόμενη στο 21ο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Γαλλόφωνων Δημογράφων που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας, τόνισε: «Το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Ευρώπη, ιδίως Το άρθρο Συρεγγέλα: «Η προστασία της οικογένειας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της κυβέρνησής» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπουργείο Προστασίας Πολίτη για ΑΠΘ: Η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης

Με αφορμή τα επεισόδια στο ΑΠΘ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επαναλαμβάνει ότι η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών στα ΑΕΙ αποτελεί έμπρακτη προτεραιότητα της κυβέρνησης. Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προσασίας του Πολίτη επισημαίνει ότι η Αστυνομία θα παρεμβαίνει πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, όταν παραβιάζεται ο νόμος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου: Η ασφάλεια ... Περισσότερα To άρθρο Υπουργείο Προστασίας Πολίτη για ΑΠΘ: Η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Πού θα γίνουν αύριο Πέμπτη 7/7 τα δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ

Νέες τουρκικές προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο με F-16 και UAV

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο – Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος που δηλώνει σίγουρος για στήριξη από Μοσχάτο και «αντάρτες»

Ουκρανία: Υπεκλάπη συνομιλία Ρώσου στρατιωτικού – «Θα είμαι άρρωστος για μια ζωή, είδα διαμελισμένα πτώματα να πετιούνται σε τσίγκινα φέρετρα»

Η έκρηξη του Δημήτρη Κουτσούμπα για την αύξηση στο… πιτόγυρο!