Πούτιν: «Πάσχει από αρκετές σοβαρές ασθένειες – Θα έχει τη μοίρα του Καντάφι ή του Σαντάμ» λένε οι Ουκρανοί

19:32 - 25/05/2022

Πριν καλά – καλά ηρεμήσει η ταραχή που προκάλεσε με τις δηλώσεις του πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε απόπειρα δολοφονίας, ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, Κιρίλο Μπουντάνοφ επανήλθε με νέες δηλώσεις που αφορούν τον Ρώσο Πρόεδρο. Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ παραχώρησε συνέντευξη σε ουκρανική εφημερίδα και υποστήριξε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από «αρκετές σοβαρές ασθένειες» συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου ενώ προδίκασε πως θα έχει την τύχη με τους Σαντάμ Χουσεΐν και του Μουαμάρ Καντάφι, οι οποίοι πέθαναν με βάναυσο τρόπο στα χέρια των συμπολιτών τους, όταν ανατράπηκε το καθεστώς τους. «Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, πάσχει από αρκε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πούτιν: «Πάσχει από αρκετές σοβαρές ασθένειες – Θα έχει τη μοίρα του Καντάφι ή του Σαντάμ» λένε οι Ουκρανοί

Πριν καλά – καλά ηρεμήσει η ταραχή που προκάλεσε με τις δηλώσεις του πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε απόπειρα δολοφονίας, ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, Κιρίλο Μπουντάνοφ επανήλθε με νέες δηλώσεις που αφορούν τον Ρώσο Πρόεδρο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πούτιν: «Πάσχει από αρκετές σοβαρές ασθένειες – Θα έχει τη μοίρα του Καντάφι ή του Σαντάμ» λένε οι Ουκρανοί

ριν καλά – καλά ηρεμήσει η ταραχή που προκάλεσε με τις δηλώσεις του πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε απόπειρα δολοφονίας, ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, Κιρίλο Μπουντάνοφ επανήλθε με νέες δηλώσεις που αφορούν τον Ρώσο Πρόεδρο. Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ παραχώρησε συνέντευξη σε ουκρανική εφημερίδα και υποστήριξε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από «αρκετές σοβαρές […] The post Πούτιν: «Πάσχει από αρκετές σοβαρές ασθένειες – Θα έχει τη μοίρα του Καντάφι ή του Σαντάμ» λένε οι Ουκρανοί appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Άλλαξε χρώμα ο ουρανός – «Κοκτέιλ» ζέστης και αποπνικτικής ατμόσφαιρας – Πότε θα αρχίζει να υποχωρεί η αφρικανική σκόνη

Βιολογική γήρανση: Πώς θα αντιστρέψετε την κατάσταση

Ποιους κλάδους αφορά η μείωση κατά 50% στις προμήθειες για χρήση POS

Ο εκπληκτικός Allan Harris επιστρέφει στο Half Note

Ο καιρός σήμερα 24/4/2024

Τα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης ενόψει των ευρωεκλογών – Περιοδείες, Tiktok και μεγάλα έργα