Θλίψη στη Ρόδο: Πέθανε στο νοσοκομείο 16χρονος με πολύ υψηλό πυρετό - "Καλό σου ταξίδι άγγελε μου", λέει ο πατέρας του
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρόδος: 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό – «Καλό σου ταξίδι άγγελε μου» λέει ο πατέρας του
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Ρόδος για τον θάνατο ενός 16χρονου αγοριού που είχε διακομιστεί από το νησί στην Αθήνα και πέθανε από υψηλό πυρετό. «Καλό σου ταξίδι άγγελε μου» αναφέρει ο πατέρας του τονίζοντας «θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα». Ο 16χρονος, σύμφωνα με τη Ροδιακή εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου έχοντας υψηλό πυρετό και οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τη Δευτέρα (23/5) το βράδυ κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Αθήνα. Το ανήλικο αγόρι διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου παρά τις προσπάθ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘρήνος στη Ρόδο: 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό – «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του
Ρόδος: Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Ρόδος για τον θάνατο ενός 16χρονου αγοριού που είχε διακομιστεί από το νησί στην Αθήνα και πέθανε από υψηλό πυρετό. «Καλό σου ταξίδι άγγελε μου» αναφέρει ο πατέρας του τονίζοντας «θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα». Ο 16χρονος, σύμφωνα με τη Ροδιακή εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο […]
Το άρθρο Θρήνος στη Ρόδο: 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό – «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr