Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
11:00 - 26/05/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο […]
The post Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Τι είπε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με Πέτρο Φιλιππίδη και τον τσακωμό της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Τι έκανε μωρέ; Ένας χοντρομπεμπές είναι που έκανε τηλεφωνικό sεξ»
H γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ίδια δήλωσε: «Βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη […]
The post Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Τι έκανε μωρέ; Ένας χοντρομπεμπές είναι που έκανε τηλεφωνικό sεξ» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΠηνελόπη Πιτσούλη: Ο Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ
Η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Τι είπε η ηθοποιός για τον συνάδελφό της και τι για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη;
Διαβάστε το στο in.grΠηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ
Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη και τις καταγγελίες σε βάρος τους, μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη. «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω» είπε αρχικά η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα. «Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός» συνέχισε. Στη συνέχεια, μιλώντας για τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Όταν έγιναν αυτά αναρωτήθηκα πώς τα έκανε όλα αυτά, είπ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω. Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ
To άρθρο Πηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠηνελόπη Πιτσούλη: Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ
«Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο» είπε η ηθοποιός για τον Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο news.grΠηνελόπη Πιτσούλη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Τι είπε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με Πέτρο Φιλιππίδη και τον τσακωμό της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη
Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.
Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω. Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μ
Διαβάστε το στο lamianow.grΠηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Πηνελόπη Πιτσούλη: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον Πλάτανο. Μου έλεγαν ότι είναι κέρατο βερνικωμένο».
Διαβάστε το στο neolaia.grΠηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Mια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Πιτσούλη. H γνωστή ηθοποιός μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην καριέρα της ενώ σχολίασε τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έγιναν εις βάρος του Παύλου Χαϊκάλη. Επίσης, έκανε ειδική μνεία στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον Πλάτανο. Μου έλεγαν ότι είναι […]
Διαβάστε το στο dete.grΠηνελόπη Πιτσούλη: "Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ"
"Δεν τσακώθηκα εγώ με τον Φλωρινιώτη. Αυτός τσακώθηκε με τον εαυτό του"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr