Στόλτενμπεργκ: Στόχος μου παραμένει η ταχεία ενταξιακή διαδικασία για τη Φινλανδία και τη Σουηδία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στόλτενμπεργκ: Παραμένει στόχος η γρήγορη ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ
«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μακρά διάρκεια» είπε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία
Διαβάστε το στο Στόλτενμπεργκ: Στόχος μου παραμένει η ταχεία ένταξη Σουηδίας-Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε ότι παραμένει στόχος του «η ταχεία ενταξιακή διαδικασία (για τη Σουηδία και τη Φινλανδία). Αλλά χρειάζεται και οι τριάντα σύμμαχοι να συμφωνούν. Είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε εκεί». «Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος και, όταν ένας σύμμαχος εγείρει ανησυχίες, πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει ένας οργανισμός όπως το ΝΑΤΟ. Κανένας άλλος σύμμαχος του ΝΑΤΟ δεν έχει υποστεί περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις από την Τουρκία» προσέθεσε. Ερωτηθείς σχετικά με το εάν η Τουρκία είναι αξιόπιστος σύμμαχος με δεδομένο την παρούσα κατάσταση, ο ΓΓ της Βορειοατλαντικ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτόλτενμπεργκ: Παραμένει στόχος μου η ταχεία ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ
O πόλεμος στην Ουκρανία είναι «ένας άγριος πόλεμος», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ συμπληρώνοντας ότι «είναι ένας επιθετικός πόλεμος. Αυτός είναι ο πόλεμος του Πούτιν. Έκανε ένα μεγάλο…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΓΓ του ΝΑΤΟ: Στόχος μου παραμένει η ταχεία ενταξιακή διαδικασία για Φινλανδία και Σουηδία
O πόλεμος στην Ουκρανία είναι «ένας άγριος πόλεμος», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ συμπληρώνοντας ότι «είναι ένας επιθετικός πόλεμος. Αυτός είναι ο πόλεμος του Πούτιν. Έκανε ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος, έχοντας σχεδιάσει να πετύχει τους στόχους του [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΣτόλτενμπεργκ: Παραμένει στόχος μου η ταχεία ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ
O πόλεμος στην Ουκρανία είναι «ένας άγριος πόλεμος», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ συμπληρώνοντας ότι «είναι ένας επιθετικός πόλεμος. Αυτός είναι ο πόλεμος του Πούτιν. Έκανε ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος, έχοντας σχεδιάσει να πετύχει τους στόχους του σε μια εβδομάδα». Ο κ. Στόλτενμπεργκ μίλησε σε ομάδα μέσων ενημέρωσης μεταξύ των οποίων η […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr