Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»
14:14 - 26/05/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου έδωσε ο Γιώργος Λιάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της» – Τι απάντησε η παρουσιάστρια
«Με τα χρόνια βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία», είπε μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος - Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΛιάνης για Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της» – Τι απάντησε η παρουσιάστρια
«Με τα χρόνια βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία», είπε μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της» – Τι απάντησε η παρουσιάστρια
Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για την καριέρα του ως πολιτικός, ενώ εξήγησε και τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του ο έρωτας.
Διαβάστε το στο GazzettaΓιώργος Λιάνης: Ήμουν και εγώ θύμα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λιάνης και η συζήτηση, εκτός από την πολιτική και την επαγγελματική του πορεία στη δημοσιογραφία, περιλάμβανε και την Ελένη Μενεγάκη. «Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς. Τα πάντα. Δεν είναι δική μας δουλειά αυτή. Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Ελένης Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου» ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης και σε ότι αφορά τον τρόπο που αντιμετωπιζόντουσαν οι δημοσιογράφοι, είπε πως: «Ο κόσμος μας λάτρευε, δεν πληρώναμε στα ταξί». «Στην εκπομπή για τον Κοεμτζή θέλαμε να δείξουμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της»
Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική του καριέρα, στη δημοσιογραφία, αλλά και την προσωπική...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Λιάνης: Ήμουν και εγώ θύμα της ομορφιάς της Μενεγάκη
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λιάνης και η συζήτηση, εκτός από την πολιτική και την επαγγελματική του πορεία στη δημοσιογραφία, περιλάμβανε και την Ελένη Μενεγάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»
Για την πορεία του στην δημοσιογραφία και την πολιτική, μίλησε ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή Ελένη,
To άρθρο Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της»
Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε την Πέμπτη (26/5) στην εκπομπή «Ελένη» για την πορεία του στη δημοσιογραφία και την πολιτική, το ρόλο του ως πατέρας, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έκρυψε ότι ξαφνιάστηκε ευχάριστα με τα κολακευτικά λόγια που άκουσε. Διαβάστε ακόμη: Το κλεισμένο deal της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι νέες «πόρτες» της […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Λιάνης: "Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη"
"Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο δημοσιογράφος και πολιτικός, Γιώργος Λιάνης. «Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς. Τα πάντα. Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Ελένης Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου. Ο κόσμος μας […]
The post Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr