Συγκλονίζει ο μικρός Γιωργάκης: «Μητέρα, ο Άγιος Ιωάννης από τη Ρωσία μου είπε ν’ ανέβω στο άλογό του»

11:44 - 27/05/2022

Διαβάστε ένα από τα πλέον συγκλονιστικα θαύματα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, το οποίο συνέβη πριν μερικά χρόνια. Το άρθρο Συγκλονίζει ο μικρός Γιωργάκης: «Μητέρα, ο Άγιος Ιωάννης από τη Ρωσία μου είπε ν’ ανέβω στο άλογό του» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο μικρός Γιωργάκης: «Μητέρα, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος μου είπε ν’ ανέβω στο άλογό του»

Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: Ένα από τα πιο συγκλονιστικά θαύματα για ένα μικρό παιδί καταγράφεται στο βιβλίο: «Βίος και νέα Θαύματα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου». Συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο περιστατικό με τον μικρό Γιωργάκη αναφέρεται: «Σ’ ένα από τα δύο Νοσοκομεία παίδων της Αθήνας η μάνα νύχτα-μέρα βρίσκεται στο... The post Συγκλονίζει ο μικρός Γιωργάκης: «Μητέρα, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος μου είπε ν’ ανέβω στο άλογό του» appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Συγκλονίζει ο μικρός Γιωργάκης: «Μητέρα, ο Άγιος Ιωάννης από τη Ρωσία μου είπε ν’ ανέβω στο άλογό του»

Συγκλονίζει ο μικρός Γιωργάκης: «Μητέρα, ο Άγιος Ιωάννης από τη Ρωσία μου είπε ν’ ανέβω στο άλογό του» Διαβάστε ένα από τα πλέον συγκλονιστικα θαύματα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, το οποίο συνέβη πριν μερικά χρόνια. Το περιστατικό καταγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο: «Βίος και νέα Θαύματα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου» – Ιερέως Ιωάννου Βερνέζου […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023