Φως στο Τούνελ: «Δεν τους έχω συγχωρήσει» – «Οι δράστες με βλέπουν και αλλάζουν δρόμο, κάποιοι έχουν πλέον δικά τους παιδιά»

02:40 - 28/05/2022

Εξελίξεις στην υπόθεση του Άλεξ από τη Βέροια παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» της Παρασκευής (27/5). Από την Μπαρμπούτα, την περιοχή που ο Βορειοηπειρώτης, ένας δηλαδή από την παρέα των «νταήδων», είχε πει πως μετέφεραν μ’ ένα καρότσι τον άτυχο Άλεξ, η τραγική μάνα μίλησε στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής για νέες μαρτυρίες που έρχονται για πρώτη φορά στο φως 16 χρόνια μετά. «Είχαν πει ότι τον κατέβασαν εδώ και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι μετά έφυγε και δεν ήξερε τι έγινε. Αυτοί που παραδέχτηκαν την πράξη, δεν έλεγαν μέχρι το τέλος τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν μόνο σενάρια. Εγώ θυμάμαι που είχε όντως χιόνι γιατί και τα σκυλιά που ήρθαν, δεν μπορούσαν να τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δεν τους έχω συγχωρήσει» – «Οι δράστες με βλέπουν και αλλάζουν δρόμο, κάποιοι έχουν πλέον δικά τους παιδιά»

«Δεν τους έχω συγχωρήσει» – «Οι δράστες με βλέπουν και αλλάζουν δρόμο, κάποιοι έχουν πλέον δικά τους παιδιά» Εξελίξεις στην υπόθεση του Άλεξ από τη Βέροια παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» της Παρασκευής (27/5). Από την Μπαρμπούτα, την περιοχή που ο Βορειοηπειρώτης, ένας δηλαδή από την παρέα των «νταήδων», είχε πει πως μετέφεραν μ’ ένα καρότσι τον άτυχο Άλεξ, η τραγική […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας