Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει, απίστευτο»
22:41 - 29/05/2022
Ανυπόφορη θεωρεί πια στο Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ την συμπαίκτρια του, Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν το κρύβει στιγμή. Κάτι που […]
The post Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει, απίστευτο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει»
Δεν την αντέχει με τίποτα πια στο Survivor...
Διαβάστε το στο Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει, απίστευτο»
Ανυπόφορη θεωρεί πια στο Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ την συμπαίκτρια του, Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν το κρύβει στιγμή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο επεισόδιο της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Σε αυτό, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετώπισε την Στέλλα Ανδρεάδου, γνωρίζοντας την ήττα ξεκίνησε για μια ακόμα φορά την ένταση, την γκρίνια και τα παράπονα. «Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ» τόνισε λιτά, αρχικά, ο Γιώργος Ταλάντσεβ. «Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει… Τι κρίμα… Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να λαμβάνει την αγνόησή του Γιώργου Ταλάντσεβ. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: Έξαλλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ με την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Είσαι ότι πιο ανώριμο έχω δει»
Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας, οποίος δημιουργούσε πολλές εντάσεις στο Survivor, να αποχώρησε οι τσακωμοί ανάμεσα στους
To άρθρο Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ με την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Είσαι ότι πιο ανώριμο έχω δει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr