Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει, απίστευτο»

22:41 - 29/05/2022

Ανυπόφορη θεωρεί πια στο Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ την συμπαίκτρια του, Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν το κρύβει στιγμή. Κάτι που […] The post Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει, απίστευτο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει»

Δεν την αντέχει με τίποτα πια στο Survivor...

Διαβάστε το στο

Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει, απίστευτο»

Ανυπόφορη θεωρεί πια στο Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ την συμπαίκτρια του, Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν το κρύβει στιγμή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο επεισόδιο της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Σε αυτό, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετώπισε την Στέλλα Ανδρεάδου, γνωρίζοντας την ήττα ξεκίνησε για μια ακόμα φορά την ένταση, την γκρίνια και τα παράπονα. «Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ» τόνισε λιτά, αρχικά, ο Γιώργος Ταλάντσεβ. «Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει… Τι κρίμα… Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να λαμβάνει την αγνόησή του Γιώργου Ταλάντσεβ. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ με την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Είσαι ότι πιο ανώριμο έχω δει»

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας, οποίος δημιουργούσε πολλές εντάσεις στο Survivor, να αποχώρησε οι τσακωμοί ανάμεσα στους To άρθρο Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ με την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Είσαι ότι πιο ανώριμο έχω δει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο