Γιάννης Βαρδής: «Ήμασταν άγνωστοι με τον πατέρα μου, υπήρχε επιφανειακή σχέση»

11:00 - 30/05/2022

Για τις δυσκολίες στη σχέση με τον πατέρα του, τη γνωριμία με τη σύζυγό του σε συναυλία, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, και την αγωγή για το τραγούδι της Πάολας.Για τις δυσκολίες στη σχέση με τον πατέρα του, τη γνωριμία με τη σύζυγό του σε συναυλία, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, και την αγωγή για το τραγούδι της Πάολας.«Δε βρήκα καμία δυσκολία στην καριέρα μου, ήμουν πολύ τυχερός, μου άνοιξαν όλες οι πόρτες. Για να φτάσω να είμαι τυχερός, έπρεπε να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βαρδής: Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος – Είχαμε επιφανειακή σχέση

Για τον μεγάλο τραγουδοποιό και πατέρα του Αντώνη Βαρδή, μίλησε ο γιος του Γιάννης. Περιγράφοντας τη σχέση που είχαν μίλησε για έναν δύσκολο άνθρωπο και για ζόρικα πρώτα χρόνια στη συμβίωση μαζί του. Ο Αντώνης Βαρδής χαρακτήρισε τη σχέση τους επιφανειακή και μίλησε για τη στιγμή που όλα άλλαξαν. «Δε βρήκα καμία δυσκολία στην καριέρα μου, ήμουν πολύ τυχερός, μου άνοιξαν όλες οι πόρτες. Για να φτάσω να είμαι τυχερός, έπρεπε να περάσω από test drive από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος, πολύ δίκαιος και μου είχε πει ότι δε θα επέτρεπε να μπω στο χώρο αν δεν το άξιζα. Έχω διαβάσει σχόλια ότι είμαι κατώτερος του πατέρα μου, αλλά δε με απασχόλησε η σύγκριση, γιατί δεν είδα τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας