Σούντγκρεν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον Άρη»

17:22 - 30/05/2022

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε σε Μέσο της χώρας του, αποκαλύπτοντας πως δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Άρη. Στην σουηδική «Expressen» μίλησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Άρη. Ο 31χρονος μπακ ανέφερε πως ακόμη δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Χερμάν Μπούργος, ενώ επίσης σχολίασε το […] The post Σούντγκρεν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον Άρη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάντσίνι: «Δεν έχω καμία πρόταση και είμαι χαρούμενος στον Άρη»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμένει στον Άρη υποστηρίζοντας ότι απέρριψε πρόταση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Διαβάστε το στο

Σούντγκρεν: «Δύσκολα θα μείνω στον Άρη»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Expressen κάνοντας αναφορά στο μέλλον του στον Άρη αλλά και στην μη κλήση του στην Εθνική Σουηδίας. The post Σούντγκρεν: «Δύσκολα θα μείνω στον Άρη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σούντγκρεν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον Άρη»

Σούντγκρεν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον Άρη» 30/05/2022 Στην σουηδική «Expressen» μίλησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Άρη. Ο 31χρονος μπακ ανέφερε πως ακόμη δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Χερμάν Μπούργος, ενώ επίσης σχολίασε το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην εθνική Σουηδίας. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ήταν μια καλή χρονιά, μέχρι τις κλήσεις στην εθνική ομάδα τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ο Άρης αποφάσισε πως θα έπρεπε να παίζουν οι παίκτες που έχουν συμβόλαια και την επόμενη σεζόν κι έτσι βρέθηκα στον πάγκο και προέβλεψα ότι θα είναι έτσι. Έχω καταλάβει ότι είναι έτσι στο εξωτερικό, αν δεν ανανεώσεις σε μια

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)