Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους και τους τα πλήρωναν όλα»

12:18 - 31/05/2022

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, για τα αρνητικά σχόλια που τις κάνουν καθημερινά στο […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους και τους τα πλήρωναν όλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους και τους τα πλήρωναν όλα»

Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που τις κάνουν

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν είμαι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους και τους τα πλήρωναν όλα"

"Μου έρχονται μηνύματα στα social media “σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”, “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα”"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Έφτασα εδώ με την αξία μου – Όχι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους»

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Έφτασα εδώ με την αξία μου – Όχι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους» Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media. Αφορμή στάθηκε η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες η […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είχα τίποτα παράνομο σε αντίθεση με άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους και τους τα πλήρωναν όλα»

Το μέρος της Χριστίνας Μπόμπα μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για φωτογραφία της στα social media πήρε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη στηρίζοντας κι αυτή με τη σειρά της το δικαίωμα της κάθε γυναίκας να φορά ό,τι θέλει και να κάνει ό,τι […] The post Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είχα τίποτα παράνομο σε αντίθεση με άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους και τους τα πλήρωναν όλα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο