Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σχέση Βρισηίδα - Μαρτίκα είναι αστεία - Έχει καταλάβει ο κόσμος
16:32 - 01/06/2022
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώην παίκτρια του Survivor τόνισε ότι έχει επηρεαστεί ψυχολογικά μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι - Τι είπε για…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor είναι από μόνη της αστεία
“Θεωρώ ότι η Μυριέλλα δεν μου είπε ψέματα για τον χαρακτηρισμό που μου έκανε η Βρισηίδα” είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για όλα και για όλους στο Survivor. Πώς είναι η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι και πως είδε ... Περισσότερα
To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor είναι από μόνη της αστεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Βρισηίδα – Μαρτίκα: «Η σχέση τους είναι αστεία από μόνη της»
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για την εμπειρία της από το Survivor, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αποχώρησή της και έπειτα, ενώ σχολίασε και τη σχέση πυ υπάρχει ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για την εμπειρία της από το Survivor, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αποχώρησή της και έπειτα, ενώ σχολίασε και τη σχέση πυ υπάρχει ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It», όπου και είπε αρχικά: «Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της»
Τι είπε η πρώην παίκτρια για τα άτομα με τα οποία ήρθε πιο κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο news.grΝαυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η σχέση Βρισηίδας και Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της»
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα».
Διαβάστε το στο neolaia.gr