Εξαφάνιση Θύμιου: Δραματική έκκληση από την αδερφή του

19:12 - 01/06/2022

Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο Θύμιος, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου μετά από bullying που δέχτηκε. Πολλές ήταν οι μαρτυρίες που ανέφεραν ότι είχαν εντοπίσει τα ίχνη του στην περιοχή του Πειραιά, αλλά μέχρι στιγμής ο Θύμιος δεν έχει εντοπιστεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τελευταία αναφορά έγινε πριν από τρεις ημέρες […] Το άρθρο Εξαφάνιση Θύμιου: Δραματική έκκληση από την αδερφή του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξαφάνιση Θύμιου: Δραματική έκκληση από την αδερφή του – Συνεχίζονται οι έρευνες

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε έπειτα από το σκληρό bullying το οποίο δέχθηκε. Οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας συνεχίζονται ενώ οι πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο 39χρονος Θύμιος από τον Πύργο είναι συγκεχυμένες. Τα ίχνη του Θύμιου χάθηκαν στις 04 Μαΐου και εκ τότε αρκετές πληροφορίες έχουν φτάσει στις Αρχές. Μάρτυρες ανέφεραν πώς τον είδαν πριν τρεις μέρες στην περιοχή του Πειραιά ενώ ένα άλλοι ανέφεραν πως τον είδαν στην Κρήτη. Η αδερφή του Θύμιου πάντως, απηύθυνε δραματική έκκληση μέσω του Live News ζητώντας από τον αδερφό της να εμφανιστεί και να δώσει τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, έχω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]