Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έριξα πολύ κλάμα, με πέτυχε στο δρόμο να οδηγώ μόνη μου»

19:32 - 01/06/2022

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει έγκυος. «Προσπάθησα τρεις […] The post Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έριξα πολύ κλάμα, με πέτυχε στο δρόμο να οδηγώ μόνη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έριξα πολύ κλάμα, με πέτυχε στο δρόμο να οδηγώ μόνη μου»

H ηθοποιός μίλησε για την προσπάθειά της να μείνει έγκυος

Διαβάστε το στο

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έριξα πολύ κλάμα, με πέτυχε στον δρόμο να οδηγώ»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει έγκυος.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μαρίνα Ασλάνογλου:“Την πρώτη φορά έριξα πολύ κλάμα και με πέτυχε στο δρόμο να οδηγώ μόνη μου.”

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Κυψέλη” και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος. «Προσπάθησα τρεις φορές κι ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν ξέρω πως άντλησα αυτήν τη δύναμη. Μπορεί να έχεις φίλους, ανθρώπους που σε αγαπάνε δίπλα σου αλλά αυτό το περνάς μόνη σου. Ήταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μαρίνα Ασλάνογλου: "Έριξα πολύ κλάμα, με πέτυχε στο δρόμο να οδηγώ μόνη μου"

"Δεν θα αγχώνομαι που κάνω μια εξωσωματική και για 15 ημέρες πρέπει να περιμένω τα αποτελέσματα κι αυτό το τηλέφωνο που σε παίρνουν και σου λένε ή δυστυχώς ή συγχαρητήρια;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο