Πογιέτ: «Θέλω πάθος και πρωτιά στο Nations League – Ανοιχτή η Εθνική για όλους»
09:22 - 02/06/2022
Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανέλυσε την φιλοσοφία του για την Εθνική, έθεσε στο τραπέζι τους πρώτους στόχους του και ξεκαθάρισε ότι η «γαλανόλευκη» είναι... προσιτή σε όλους!
Continue reading Πογιέτ: «Θέλω πάθος και πρωτιά στο Nations League – Ανοιχτή η Εθνική για όλους» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πογέτ: «Θέλω πάθος και πρωτιά στο Nations League» - Ξεκάθαρος για Σωκράτη, Μανωλά, Σιόβα και Φορτούνη
Πογέτ: «Θέλω πάθος και πρωτιά στο Nations League» - Ξεκάθαρος για Σωκράτη, Μανωλά, Σιόβα και Φορτούνη
02/06/2022
Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέλυσε τη φιλοσοφία του για την Εθνική, έθεσε στο τραπέζι τους πρώτους στόχους του και ξεκαθάρισε ότι η γαλανόλευκη είναι... προσιτή σε όλους. Τι είπε για Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σιόβα και Φορτούνη.
«Δεν θέλω να κοιτάω πολύ πίσω, γιατί σέβομαι όλους τους προπονητές. Αυτό που θέλω είναι η Εθνική να εκπροσωπεί πραγματικά την Ελλάδα. Τη νοοτροπία του ποδοσφαίρου στη χώρα, το πάθος, την επιθυμία, πέρα βεβαίως από το να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό που θέλω κυρίως είναι να δείχνουμε πάθος.
Εμείς σεβόμαστε τη μπάλα. Είμαι ένας
Διαβάστε το στο filathlos.gr