Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος σε απρόσμενο επεισόδιο: «Θες να συνεχίσεις εσύ κι εγώ να φύγω;»
11:24 - 02/06/2022
Στον αέρα της “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το χθεσινό καβγά […]
The post Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος σε απρόσμενο επεισόδιο: «Θες να συνεχίσεις εσύ κι εγώ να φύγω;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η μπηχτή της Καινούργιου στον Μικρούτσικο: «Θες να συνεχίσεις εσύ κι εγώ να φύγω;»
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στον καυγά του με τον Πέτρο Κουσουλό.Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στον καυγά του με τον Πέτρο Κουσουλό.Οι τόνοι όμως στη συνέχεια ανέβηκαν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άρχισε να μιλάει σε έντονο ύφος στον Γιώργο Καλλιακμάνη, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τελειώσει το θέμα και να πέσει η ένταση, αλλά φούντωσε περισσότερο. Α.Μ.: Τον έθιξες ηθικά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈντονη αντιπαράθεση μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου – Ανδρέα Μικρούτσικου «Θες να συνεχίσεις εσύ κι εγώ να φύγω;»
Με αφορμή την κόντρα ανάμεσα σε Καλλιακμάνη και Κουσουλό
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θέλεις να συνεχίσεις εσύ κι εγώ να φύγω;»
Κατερίνα Καινούργιου: «Θες να συνεχίσεις εσύ την εκπομπή εσύ Ανδρέα μου με τον κύριο Καλλιακμάνη; Να φύγω άμα είναι, δεν έχω πρόβλημα».
Διαβάστε το στο neolaia.gr