Η μεταφράστρια απαντά στο Documento του Κωστα Βαξεβανη και διαψεύδει το ΥΠΕΞ: Στην μετάφρασή μου υπάρχουν τα ονόματα

00:10 - 03/06/2022

Πανηγυρικά διαψεύδει το Υπουργείο Εξωτερικών η μεταφράστρια του εγγράφου του FBI, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε από το Documento σήμερα παραποιήθηκε στην ελληνική του μετάφραση. Κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με το Documento με τη Δέσποινα Καρατζά και μετά από γραπτή απάντηση της τελευταίας ξεκαθαρίζεται πως στο μεταφρασμένο κείμενο που απέστειλε, εμπεριέχονται τα επίμαχα ονόματα των […] Η μεταφράστρια απαντά στο Documento του Κωστα Βαξεβανη και διαψεύδει το ΥΠΕΞ: Στην μετάφρασή μου υπάρχουν τα ονόματα - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κεραυνοί από τη μεταφράστρια του εγγράφου του FBI-Στη μετάφραση υπάρχουν τα ονόματα

Λέγεται ότι δεν αναφέρονται τα ονόματα τεσσάρων (4) ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Από μια γρήγορη ματιά στη μετάφραση μου που ανέσυρα, βλέπω όχι μόνο τα ονόματα αυτά αλλά και τις ιδιότητες τους. Καθώς και άλλα ονόματα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”