Αυτοκτονία γυμναστή: «Έχω δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες»
08:40 - 03/06/2022
Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το μέιλ που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη. Το μέιλ είχε 24 παραλήπτες και σε αυτό αναφερόταν στη γυναίκα που τον εξαπάτησε κλέβοντάς του 500.000 ευρώ, μαζί με τη φωτογραφία της ταυτότητάς της. Στο μήνυμα γίνεται αναφορές σε κυκλώματα που εξαπατούσαν επιφανείς ανθρώπους της Θεσσαλονίκης, ακόμα και κυκλώματα μαστροπείας. Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς μίλησε για την υπόθεση στο OPEN και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχε κάνει ο ίδιος για όλα όσα ανέφερε ο 50χρονος αυτόχειρας. Μάλιστα όπως ανέφερε ήρθε η στιγμή να δώσει και ένα δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες. «Επιβεβαιώνεται η αναφορά μου στον προϊστά
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτοκτονία γυμναστή: Το δεύτερο πακέτο και η αναφορά στην Γεωργία Μπίκα
Η αυτοκτονία έχει συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Ο 50χρονος γυμναστής έδωσε τέλος στη ζωή του, μετά από σοβαρές καταγγελίες και οι έρευνες για τα όσα είχαν προηγηθεί βρίσκονται στο μικροσκόπιο της έρευνας… Ο γυμναστής έδωσε τέλος στη ζωή του, στη Θεσσαλονίκη, με την αυτοκτονία του, να έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς που αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα χυθεί άπλετο φως στη μυστηριώδη υπόθεση.
Διαβάστε το στο thebest.grΑυτοκτονία 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: «Έχω δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες»
Τι είπε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς για όσα καταγγέλλει
Διαβάστε το στο news.grΑυτοκτονία γυμναστή: Έρχονται νέα στοιχεία «φωτιά» – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος
Τι είπε για πιθανή εμπλοκή της γυναίκας-αράχνης με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr