Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου, αλλά ήμουν για το συμφέρον του προέδρου»
08:54 - 03/06/2022
Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια που φέτος έκανε την επιτυχία της χρονιάς μίλησε στο Happy Day για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο των media. «Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου, όμως πάντα δούλευα για το καλό και το συμφέρον του προέδρου. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με […]
The post Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου, αλλά ήμουν για το συμφέρον του προέδρου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζήνα Κουτσελίνη: Τι θα κάνει την επόμενη σεζόν; – «Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου»
Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών παραχώρησε δηλώσεις η Ζήνα Κουτσελίνη και ρωτήθηκε για τα σχέδια που έχει για την επόμενη σεζόν αλλά και για τις χρηματικές απολαβές που δεν έχει διεκδικήσει. «Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου, όμως πάντα για το καλό και το συμφέρον του προέδρου. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με επιλογές, με προγράμματα, έχουμε χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, όχι για να επιβάλουμε τη δική μας θέση, αλλά για να ακουστούμε σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον», δήλωσε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη. Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel είπε: «Το καλό είναι ότι στην ηλικία μου έχω μέλλον. Δεν ξέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖήνα Κουτσελίνη: Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι του προέδρου, αλλά χτυπούσα το χέρι στο τραπέζι
Σε εγκαίνια νέου καταστήματος εστίασης βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη και η κάμερα του «Mega Καλημέρα».
Διαβάστε το στο thebest.gr