Φωτιά στην Γλυφάδα: Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος – Εικόνες από το σημείο

14:56 - 04/06/2022

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην άνω Γλυφάδα και συγκεκριμένα στους πρόποδες του Υμηττού στην περιοχή Πουρνάρι. Η φωτιά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου, ενώ λόγω της πυρκαγιάς υπάρχουν ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στην Γλυφάδα: Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος – Εικόνες από το σημείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Γλυφάδα: Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Δεν απειλούνται σπίτια

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα, στα όρια με τον Υμηττό, στην περιοχή Πουρνάρι. Η φωτιά ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ, λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας. Αυτή την ώρα επιχειρούν στο μέτωπο της πυρκαγιάς τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη «καναντέρ», δύο ελικόπτερα (το ένα για συντονισμό και το άλλο για κατάσβεση) και στο έδαφος 42 […] Το άρθρο Φωτιά στην Γλυφάδα: Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Δεν απειλούνται σπίτια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φωτιά στην Γλυφάδα: Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος

Η φωτιά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους […] The post Φωτιά στην Γλυφάδα: Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φωτιά στην Γλυφάδα: Ξεκίνησε από σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ λέει ο δήμαρχος – Εικόνες από το σημείο

Η φωτιά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου, ενώ λόγω της πυρκαγιάς υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Κωνσταντέλλος Γρηγόρης, ζήτησε άδεια εκκένωσης του Πανοράματος πριν από λίγη ώρα. Η πυρκαγιά στην άνω Γλυφάδα κατευθύνεται προς το βουνό και προς τη Βούλα από το τέρμα της οδού Μετσόβου απ’ όπου ξεκίνησε ενώ έχουν ενισχυθεί τα μέσα πυρόσβεσης. Αυτή την ώρα επιχειρούν στο μέτωπο της πυρκαγιάς τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη «καναντέρ», δύο ελικόπτερα (το ένα για συντονισμό και το άλλο για κ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι