Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διακοπές στην Costa Navarino με την οικογένειά του

13:36 - 05/06/2022

«Όταν έρχομαι εδώ νιώθω ξανά όπως όταν ήμουν παιδί»

Διαβάστε Περισσότερα στο e-daily.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διακοπές στην Costa Navarino με την οικογένειά του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε το 2021 δύο από τις βίλες στη νέα γειτονιά των Rolling Greens, στην Costa NavarinoΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διακοπές στην Costa Navarino με την οικογένειά του – «Δεν ξέρω κολύμπι, αλλά είμαι άνθρωπος της θάλασσας»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο νέο blog του προορισμού «Costa Navarino Stories».Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο νέο blog του προορισμού «Costa Navarino Stories».Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε το 2021 δύο από τις βίλες στη νέα γειτονιά των Rolling Greens, στην Costa Navarino. Αυτές οι δύο βίλες στη Μεσσηνία ήταν ουσιαστικά και οι πρώτες επενδύσεις του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην Ακρόπολη μαζί με τους γιους του

Μετά από ολιγοήμερη επίσκεψη στη Γαλλία προκειμένου να δει από κοντά τον αδελφό του Κώστα να παίζει με την Βιλερμπάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι πλέον στην Αθήνα για διακοπές μαζί με την οικογένεια του. Ο Αντετοκούνμπο μαζί με τους γιους του, τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν έρχομαι στην Costa Navarino με την οικογένειά μου, νιώθω ξανά όπως όταν ήμουν παιδί»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν έρχομαι στην Costa Navarino με την οικογένειά μου, νιώθω ξανά όπως όταν ήμουν παιδί» Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο νέο blog του προορισμού «Costa Navarino Stories». Εθνικός ήρωας πια στα 27 χρόνια του, ο περσινός πρωταθλητής και MVP του ΝΒΑ είναι ένας άνθρωπος που κουβαλά μια ιστορία, το σενάριο της οποίας […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Σαν σήμερα: Το όνομα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών

Φοβάσαι να γυρίσεις μόνη σπίτι; Η εφαρμογή που σου δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο

Τι είναι το swipe fatigue που κάνει το dating να μην έχει πια ενδιαφέρον;

Signature scent: πώς να βρεις το άρωμα που ταιριάζει άψογα στο δέρμα σου

Ζώδια Εβδομάδας: Συναίσθημα, ξεκαθαρίσματα και απρόσμενες ανατροπές λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα 22/12: Σήμερα κάτι ξεκαθαρίζει