Έγκλημα στην Αίγινα: «Έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα«, φέρεται να είχε πει η Μαρία Μπονίκου

15:16 - 05/06/2022

Σοκαρισμένη με τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου από τον γιο της στο σπίτι της στην Αίγινα εμφανίστηκε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, καθώς εκτός από συνάδελφοι ήταν και γειτόνισσες. «Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη τελικά και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά. Υπήρχε πρόβλημα, δεν δούλευε… Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Είχε προβλήματα πολλά. Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι “έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;»

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα-Αίγινα: «Έτσι όπως κάνει αυτός θα με σκοτώσει καμιά μέρα» φέρεται να είχε πει η Μαρία Μπονίκου (VIDEO)

Σοκαρισμένη με τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου από τον γιο της στο σπίτι της στην Αίγινα εμφανίστηκε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, καθώς εκτός από συνάδελφοι ήταν και γειτόνισσες. «Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη τελικά και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά. Υπήρχε πρόβλημα, δεν δούλευε… Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Είχε προβλήματα πολλά. Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι “έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;», είπε αρχικά η Μά

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας