Βασίλισσα Ελισάβετ: Παραμένω αποφασισμένη να υπηρετήσω τους Βρετανούς όσο καλύτερα μπορώ

21:54 - 05/06/2022

Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε σήμερα πως παραμένει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς, στο ευχαριστήριο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, κατά την τελευταία ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της. «Είμαι βαθιά συγκινημένη που τόσοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο μου», δηλώνει η βασίλισσα στο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το οποίο υπογράφει ιδιοχείρως. «Παραμένω αποφασισμένη να σας υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, με τη στήριξη της οικογένειάς μου», προσθέτει. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε υπαίθρια πάρτυ ή παρακολούθησαν παρελάσεις στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ εκατομ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς

Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε την Κυριακή πως παραμένει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς, στο ευχαριστήριο μήνυμά της που δόθηκε στη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς

Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε πως παραμένει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς, στο ευχαριστήριο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Κυριακή (5/6) κατά την τελευταία ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της. «Είμαι βαθιά συγκινημένη που τόσοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο μου», δηλώνει η βασίλισσα στο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το οποίο υπογράφει ιδιοχείρως. «Παραμένω αποφασισμένη να σας υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, με τη στήριξη της οικογένειάς μου», προσθέτει. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε υπαίθρια πάρτυ ή παρακολούθησαν παρελάσεις στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ εκατομμύ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας