Κορονοϊός: “Τα mRNA εμβόλια απέτυχαν να εξασφαλίσουν μακροχρόνια ανοσία – Χρειαζόμαστε εμβόλια νέας γενιάς»
06:34 - 06/06/2022
Τα εμβόλια mRNA παρότι κατάφεραν να σώσουν χιλιάδες ζωές προσφέροντας υψηλή προστασία από τη σοβαρή νόσο Covid-19 και τον θάνατο, δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μακροχρόνια ανοσία. Την ίδια στιγμή, οι νέες παραλλαγές του κορονοϊού συνεχίζουν να προκαλούν εστίες έξαρσης ανά τον κόσμο, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας γενιάς εμβολίων.
The post Κορονοϊός: “Τα mRNA εμβόλια απέτυχαν να εξασφαλίσουν μακροχρόνια ανοσία – Χρειαζόμαστε εμβόλια νέας γενιάς» appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: «Τα εμβόλια mRNA απέτυχαν στην μακροχρόνια προστασία, χρειαζόμαστε καινούργια»
Τα εμβόλια mRNA παρότι κατάφεραν να σώσουν χιλιάδες ζωές προσφέροντας υψηλή προστασία από τη σοβαρή νόσηση από κορονοϊό και τον θάνατο, δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μακροχρόνια ανοσία. Την ίδια στιγμή, οι νέες παραλλαγές του κορονοϊού συνεχίζουν να προκαλούν εστίες έξαρσης ανά τον κόσμο, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας γενιάς εμβολίων. Είναι κοινώς αποδεκτό, ... Περισσότερα
To άρθρο Κορονοϊός: «Τα εμβόλια mRNA απέτυχαν στην μακροχρόνια προστασία, χρειαζόμαστε καινούργια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κορωνοϊός: «Τα εμβόλια mRNA απέτυχαν στην μακροχρόνια προστασία»
Μέχρι το φθινόπωρο οι εγκρίσεις για τα νέα βελτιωμένα εμβόλια
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚορονοϊός: «Τα εμβόλια mRNA απέτυχαν στην μακροχρόνια προστασία, χρειαζόμαστε καινούργια»
Τα εμβόλια mRNA παρότι κατάφεραν να σώσουν χιλιάδες ζωές προσφέροντας υψηλή προστασία από τη σοβαρή νόσηση από κορονοϊό και τον θάνατο, δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μακροχρόνια ανοσία. Την ίδια στιγμή, οι νέες παραλλαγές του κορονοϊού συνεχίζουν να προκαλούν εστίες έξαρσης ανά τον κόσμο, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας γενιάς εμβολίων. Είναι κοινώς αποδεκτό, πως η […]
The post Κορονοϊός: «Τα εμβόλια mRNA απέτυχαν στην μακροχρόνια προστασία, χρειαζόμαστε καινούργια» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr