Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για το έγγραφο της Novartis

06:48 - 06/06/2022

Συνέχεια στην έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στη Χαριλάου Τρικούπη και την Κουμουνδούρου προκάλεσε η αναφορά – απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, στα περί παραποιημένου εγγράφου στην υπόθεση Novartis. Καλύπτοντας εν μέρει τον Ανδρέα Λοβέρδο, που έχει υποστηρίξει ότι το έγγραφο για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Τουλουπάκη «φωνάζουν» πως παραποιήθηκε, ισχυριζόμενος ότι […] Το άρθρο Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για το έγγραφο της Novartis εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για τον Λοβέρδο και το "πειραγμένο" έγγραφο της Novartis

Πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

H απάντηση του Λοβέρδου για το έγγραφο της Novartis

«Αυτή είναι η πορεία του εγγράφου που αναφέρεται το όνομά μου. Υπάρχει στη δικογραφία της Προανακριτικής, υπάρχει στον Αρειο Πάγο, υπάρχει και στη δική μου δικογραφία. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί το γελοίο ότι το όνομά μου δεν υπάρχει», ανέφερε ο βουλευτής και πρώην υπουργός σε άρθρο του στα «Νέα» The post H απάντηση του Λοβέρδου για το έγγραφο της Novartis appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]