Λεβαντόφσκι: «Η ιστορία μου με την Μπάγερν τελείωσε»
23:16 - 06/06/2022
«Κάτι έσβησε μέσα μου. Και αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Θέλω περισσότερα συναισθήματα στη ζωή μου» παραδέχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πολωνικό...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λεβαντόφσκι: «Ένα είναι σίγουρο, η ιστορία μου με την Μπάγερν τελείωσε»
O Πολωνός στράικερ προανήγγειλε ότι από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα παίζει σε άλλη ομάδα, χωρίς να κάνει ανοικτά λόγο για την Μπαρτσελόνα.
Διαβάστε το στο real.grΛεβαντόφσκι: Η ιστορία του στη Μπάγερν τελείωσε
Τελειωτική η απόφαση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός σούπερ-σταρ το δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.«Κάτι έσβησε μέσα μου. Και αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Θέλω περισσότερα συναισθήματα στη ζωή μου» παραδέχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πολωνικό “Onet”, ανοίγοντας πλέον και επίσημα την πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν […]
Διαβάστε το στο dete.grΛεβαντόφσκι: «Ένα είναι σίγουρο, η ιστορία μου με την Μπάγερν τελείωσε»
«Κάτι έσβησε μέσα μου. Και αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Θέλω περισσότερα συναισθήματα στη ζωή μου» παραδέχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πολωνικό "Onet", ανοίγοντας πλέον και επίσημα την «πόρτα εξόδου» από την Μπάγερν Μονάχου.
Ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας έριξε τους «τίτλους τέλους» με τους Βαυαρούς, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε. Όταν πριν λίγες μέρες ο κορυφαίος στράικερ του κόσμου ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ομάδας ότι δεν μπορούσε να φανταστεί να παίζει κι άλλο στο Μόναχο, ο κόσμος του ποδοσφαίρου... «πήρε φωτιά». Τώρα ο Λεβαντόφσκι, στο podcast "WojewódzkiKędzierski", είπε ακόμη περισσότερα.
«Ένα είναι σίγουρο για σήμερα. Η ιστορία μου με την Μπάγερν τελείωσε
Διαβάστε το στο grtimes.gr