Γιώργος Μαργαρίτης: Δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία είπε συγκινημένος ο τραγουδιστής

10:20 - 07/06/2022

«Λυγίζει» όταν θυμάται τα παιδικά του χρόνια ο Γιώργος Μαργαρίτης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαργαρίτης: «Δεν θέλω να θυμάμαι! Δεν είχαμε ρούχα, ούτε να φάμε»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Μαργαρίτης: «Δεν θέλω να θυμάμαι! Δεν είχαμε ρούχα, ούτε να φάμε»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Ο γνωστός τραγουδιστής «λύγισε» όταν αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δάκρυσε ο Γιώργος Μαργαρίτης: Δεν θέλω να θυμάμαι! Δεν είχαμε ρούχα, ούτε να φάμε

«Λύγισε» ο Γιώργος Μαργαρίτης όταν αναφέρθηκε στα φτωχικά παιδικά του χρόνια, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».«Λύγισε» ο Γιώργος Μαργαρίτης όταν αναφέρθηκε στα φτωχικά παιδικά του χρόνια, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».Ο Γιώργος Μαργαρίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0, Super League: Σοκ για τον "Δικέφαλο", έσπασε η... κατάρα του Περιστερίου

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Με εφαρμογή στο κινητό η χρήση κάρτας

"Έξωση" στα φορτηγά από τον Κηφισό: Τέσσερις παρεµβάσεις "κλειδιά" στους κόµβους Μεταµόρφωσης και Σκαραµαγκά

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των αγροτών: Προσδοκία για ραντεβού εντός της εβδομάδας

Προϋπολογισμός, Παπασταύρου: Αναβαθμίζεται σε γεωστρατηγική, οικονομία και τεχνολογία η Ελλάδα

Πετραλιάς για προϋπολογισμό 2026: Συνδυασμός φορολογικής μεταρρύθμισης μόνιμων μέτρων στήριξης και πιστώσεων - Το χρονοδιάγραμμα