Θεσσαλονίκη: «Βιάζουν τη γυναίκα μου καλέστε την αστυνομία», φώναζε και πυροβολούσε κατάσταση αμόκ
19:42 - 07/06/2022
Ένα πολύ περίεργο περιστατικό νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου, στην Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ έξω από το σπίτι του.Ένα πολύ περίεργο περιστατικό νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου, στην Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ έξω από το σπίτι του.«Βιάζουν τη γυναίκα μου καλέστε την αστυνομία», φέρεται να φώναζε σύμφωνα με μαρτυρία, ο άνδρας σήμερα το απόγευμα στον Φοίνικα Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται πως η γυναίκα του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών κατά της αστυνομικής παρουσίας στο ΑΠΘ
Ετοιμάζονται για καταλήψεις οι φοιτητές.
Διαβάστε το στο tovima«Βιάζουν τη γυναίκα μου» φώναζε και πυροβολούσε αδιάκριτα
Σκηνές πανικού στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, όταν άντρας άνοιξε πυρ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Συνελήφθη μετά από καταδίωξη και αφού προκάλεσε και τροχαίο ατύχημα. Ο 37χρονος πυροβόλησε πολλές φορές στον αέρα κοντά στην εκκλησία της Παναγίας στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης με ένα εννιάρι πιστόλι, το απόγευμα της Τρίτης (07.06.2022). Στη συνέχεια – σημειώνει […]
Διαβάστε το στο dete.gr