Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις

07:24 - 08/06/2022

Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους υποψηφίους των ΓΕΛ να διαγωνίζονται σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική. Αύριο Πέμπτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ Το άρθρο Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανελλαδικές 2022: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πανελλήνιες 2022: Σε πέντε μαθήματα διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Συνεχίζονται για τους τελειόφοιτους των ΕΠΑΛ οι πανελλήνιες εξετάσεις και σήμερα (09.06.2022) δίνουν πέντε μαθήματα. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Αύριο, οι πανελλήνιες συνεχίζονται για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, που ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα διαγωνιζόμενοι σε Ιστορία, Φυσική, Οικονομία. To άρθρο Πανελλήνιες 2022: Σε πέντε μαθήματα διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πανελλήνιες 2022: Σε πέντε μαθήματα δοκιμάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022: Συνεχίζονται για τους τελειόφοιτους των ΕΠΑΛ οι πανελλήνιες εξετάσεις και σήμερα (9/6/2022) δίνουν πέντε μαθήματα. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Αύριο, οι πανελλήνιες συνεχίζονται για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, που ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα διαγωνιζόμενοι σε Ιστορία, Φυσική, Οικονομία. Ειδήσεις σήμερα Γιώργος […] Το άρθρο Πανελλήνιες 2022: Σε πέντε μαθήματα δοκιμάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Σε τέσσερα μαθήματα διαγωνίζονται αύριο οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Με την εξέταση των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στα μαθήματα   Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, συνεχίζονται αύριο Πέμπτη οι Πανελλαδικές.   Το esos θα δημοσιεύσει άμεσα τα θέματα μόλις τα παραλάβει από το υπουργείο Παιδείας. Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα των εξετάσεων.

Διαβάστε το στο esos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας