Γιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά»
12:26 - 09/06/2022
Μια ακόμα μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως το Πρωινό την Πέμπτη. Αυτή τη φορά, μητέρα πρώην συντρόφου […]
The post Γιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: Καλύτερα να αυτοκτονούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου παρά να σκοτώσει τρία παιδιά
«Το αποσύρω, ζητώ συγγνώμη. Ε, δεν μπορώ άλλο...»
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά
Μαρτυρία από γυναίκα η οποία φέρεται να είναι μητέρα, ενός πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό». Η γυναίκα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του Ant1 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η προφυλακισμένη μητέρα είχε απειλήσει και τον δικό της γιο πως θα αυτοκτονούσε αν χώριζαν. «Το παιδί τα είχε με αυτήν την κοπέλα γύρω στον έναν χρόνο. Εμείς όταν τη γνωρίσαμε, δεν μας άρεσε ο χαρακτήρας της καθόλου. Έβγαζε κάτι αυτή η κοπέλα. Σ’ έβλεπε, έβγαζαν τα μάτια της μια κακία, μια εχθρικότητα. Εγώ σαν μάνα όταν την είδα, είπα του παιδιού μου δεν θέλω καν να συνεχίζει. Όταν λοιπόν μας ανακοίνωσε ότι θέλει να προχωρήσει τη ζωή του με αυτή την κοπέλα, ψάξαμε, ρωτήσαμε να μας π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά»
Στο Πρωινό μίλησε η μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας αποκαλύπτοντας στοιχεία για την συμπεριφορά της.Στο Πρωινό μίλησε η μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας αποκαλύπτοντας στοιχεία για την συμπεριφορά της.Αυτή τη φορά, μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας περιγράφει πως τους απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει όταν ο γιος της ζήτησε να χωρίσουν. «Και το δικό μου το παιδί το είχε απειλήσει. Εντάξει, είχανε ό,τι είχανε μαζί, ότι θα χωρίσουμε και θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά»
Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγνώμη και απέσυρε τη δήλωσή του.
Διαβάστε το στο neolaia.grΛιάγκας για Πισπιρίγκου: Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά
Μαρτυρία από γυναίκα η οποία φέρεται να είναι μητέρα, ενός πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό». Η γυναίκα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του Ant1 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η προφυλακισμένη μητέρα είχε απειλήσει και τον δικό της γιο πως θα αυτοκτονούσε αν χώριζαν. «Το παιδί τα είχε με αυτήν την κοπέλα […]
Το άρθρο Λιάγκας για Πισπιρίγκου: Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr