Survivor: Η Βρισηίδα Ανδριώτου βάζει X στον Σπύρο Μαρτίκα μετά τη χυλόπιτα που της έδωσε
22:44 - 09/06/2022
Μετά από τέσσερις μήνες που αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor, ο Γιώργος Ταλάντσεβ βγήκε για πρώτη φορά στον τάκο κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας φαίνεται πως έχει πάρει χαλαρά την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση. «Έφτασα και εγώ, μετά από 4 μήνες να βγω πρώτη φορά υποψήφιος, ο τελευταίος των Μοϊκανών, έπεσε κι αυτός. Άμα έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, εννοείται πως θα αποχωρήσω. Αν είναι η ώρα μου να παραμείνω και να συνεχίσω στο παιχνίδι, θα χαρώ πάρα πολύ γιατί θα καταλάβω ότι εν τέλει υπάρχει κόσμος εκεί έξω που έχει ταυτιστεί με τον χαρακτήρα μου και την αγωνιστικότητα μου» σχολίασε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην κάμερα του Survivor.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Τι λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Μαρτίκα
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αλλά και στο ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα. «Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης και όλοι μου οι […]
Το άρθρο Survivor: Τι λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Μαρτίκα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grSurvivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι έξι λέξεις που είπε στον Σπύρο Μαρτίκα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της
Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το μοντέλο
To άρθρο Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι έξι λέξεις που είπε στον Σπύρο Μαρτίκα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒρισηίδα Ανδριώτου: Η σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα και η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Εκτός Survivor βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους έναντι
To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Η σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα και η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒρισηίδα Ανδριώτου: «Με τον Σπύρο Μαρτίκα το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία»
Το μοντέλο-influencer μίλησε για όλους και για όλα λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΒρισηίδα Ανδριώτου: Τι απαντάει για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα μετά την αποχώρησή της;
Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5.
Διαβάστε το στο neolaia.gr