«Μπαμ» με Κυριάκο Παπαδόπουλο!

12:54 - 11/06/2022

«Μπαμ» με Κυριάκο Παπαδόπουλο! 11/06/2022 Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποχώρησε προ ημερών από τον Ατρόμητο, καθώς δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν με τους Περιστεριώτες. Αυτό, ωστόσο, δεν φαίνεται να προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση του 30χρονου Έλληνα στόπερ και τον φέρνει στον Βόλο, κάνοντας το "μπαμ"! Μονοετές θα είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Παπαδόπουλος έναντι 120.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος, όπως επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ σχετικά με το ενδιαφέρον του Βόλου για τον πρώην διεθνή κεντρικό αμυντικό. Ο Έλληνας στόπερ επέστρεψε τον Σεπτέμβριο για λογαριασμό του Ατρομήτου, έχοντας συνολικά 16 συμμετοχές και δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι. Ο ισχυρός άνδρας της πόλης και της ομάδας, όμως, επικοινώνησε ο ίδιος […] The post Κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του πρώην διεθνούς κεντρικού αμυντικού, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια. Πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος, όπως επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ σχετικά με το ενδιαφέρον του Βόλου για τον πρώην διεθνή κεντρικό αμυντικό. Ο Έλληνας στόπερ επέστρεψε τον Σεπτέμβριο για λογαριασμό […] The post Κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»